Voor 16:00 besteld, dinsdag in huis Discreet verpakt en bezorgd Beoordeling: 9.5
Toys
Drogisterij
Spellen & Giftsets
BDSM
Lingerie
Fun
Nieuw
Hoogtepunten
Bestsellers
Sale
Account
Favo's
Service
Nachtkastje
Afbeelding voor blogheader2blogheader

inspirerend én adviserend

Review | Wine Slow Pointer

Review | Wine Slow Pointer

Geschatte leestijd: 5 minuten

Yes, vakantie!

Yay eindelijk vakantie. Man wat heb ik hier zin in! Ik ga twee weken naar de zon, dus dat wordt alleen maar bikini’s en jurkjes inpakken. In aanloop naar de vakantie heb ik mijn koffer denk ik nu al vier keer opnieuw ingepakt, want echt keuzes maken, daar ben ik niet goed in. Ik heb al wel een deal gemaakt: vier jurkjes, drie bikini’s en vijf andere setjes kleding. Niet meer, anders wordt mijn koffer echt te zwaar en nóg meer reden om daar te shoppen ;-). Natuurlijk heb ik nog meer op de paklijst gezet. Stel je voor dat ik mijn zonnebrand en strandtas vergeet, dat kan natuurlijk niet. En wát heeft een single meid op vakantie nou nog meer nodig? Precies! Het juiste speeltje.

Dan rest de vraag, hoe kies ik nou het juiste speeltje? Ik bedoel, ik kan moeilijk álles mee nemen. Nou goed, ik denk er nog even over na en pak ondertussen nog meer in: sexy ondergoed, want ja.. je weet maar nooit! En natuurlijk mijn Ladies Gilde want die is overal goed voor; perfect voor mijn schurende bovenbenen en droge haar na een dagje zee.


Wine Slow Pointer gaat zeker mee

Dan gaat de deurbel. Ik doe de deur open en zie de bezorger nog net weglopen. Een klein doosje ligt er op mijn deurmat. Wat zou dit kunnen zijn?! Ik maak het doosje gelijk open en tref een zakje met daarop ‘Wine Slow Pointer’ aan. Ohja, door de vakantie voorbereidingen compleet vergeten. Ik mag een review schrijven van een van de producten van Nachtkastje.nl. Dát is nou precies een van de voordelen van mijn bijbaan als LadiesNight consulente.

Ik maak het zakje gelijk open en haal een mooi rood/paarsig, elegant speeltje eruit. Mijn eerste reactie: “wat voelt ze zacht aan!” Natuurlijk kon ik mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen en heb ik haar meteen aangezet. Wát een kracht voor iets wat er zo elegant uitziet! Ik zette de Wine Slow Pointer op mijn neus en.. ja hoor “hatsjoe!!” En zoals wij consulentes altijd zeggen: “niezen is kiezen!” Deze pointer gaat mee op vakantie. Ik heb haar eerst nog een paar uur aan de lader gelegd en daarna ingepakt. Nee, ik heb haar niet stiekem gebruikt, ik wilde dat de eerste keer speciaal zou zijn.

Daar gaan we dan

De volgende dag stond ik vroeg op om te vertrekken naar het vliegveld. Nadat ik mijn koffer had afgegeven en door de paspoort controle heen was, kon het ontspannen beginnen. Ik dronk een wijntje in de buurt van mijn gate en keek naar buiten. Ik zag dat het regende en even merkte ik dat het mijn stemming beïnvloedde. Gelijk maar even het weer checken op mijn vakantiebestemming. Ik voelde me gelijk weer goed: 25 graden en zon, dat wordt genieten! Na nog een wijntje was het tijd om te boarden en zwaaide ik Nederland uit. Tot over twee weken!

De vlucht ging vrij snel. Voor ik het wist, landde ik op een plek met palmbomen, strak blauwe lucht en heel erg fel licht, waardoor ik vast mijn zonnebril pakte. Ik haalde mijn koffer en huurauto op en met de hulp van Google was ik binnen no time bij mijn hotel. Een knappe hotel medewerker hielp mij naar mijn kamer.

Relax met Wine Slow Pointer

Eenmaal op mijn hotelkamer nam ik een wijntje en ging ik lekker in de zon zitten. Man, wat is dit heerlijk! Niets wat dit nog beter kan maken, zou je denken. Of wel? Nou ik kon nog wel wat bedenken. Ik opende mijn koffer en pakte mijn nieuwe vriendin en de Ladies Glide eruit. Daarna kleedde ik me uit en ging weer terug naar mijn plekje in de zon. Ik was echt heel erg nieuwsgierig naar de Wine Slow Pointer. Niemand kon mij zien zitten, dus dat was top. Of ze mij ook niet zouden kunnen horen, kon mij niet zoveel schelen eigenlijk. Ik zat heerlijk op die plek en had onwijs veel zin!

De Wine Slow Pointer is erg krachtig en dat al op het eerste, zachtste standje. Wow! Op de beschrijving die erbij zat, zag ik dat ze niet alleen geschikt was voor clitorale stimulatie, maar ook zeer geschikt voor tepelstimulatie. Dat is iets wat ik nog niet eerder ervaren had, dus daar begon ik mee. Ik zette het topje van Wine Slow Pointer op mijn tepel, wat is dat intens! Ik ben niet heel snel gevoelig bij mijn tepels, dus of het geilheid of de zon was, geen idee. Het was in ieder geval erg intens! Van mijn ene tepel naar mijn andere tepel en al snel voelde ik de juiste kriebels in mijn clitoris.

Goed begin van mijn vakantie

Ik hou er wel van om eerst een beetje te teasen en niet gelijk naar het doel te gaan. Het is immers toch vakantie, dus ik had alle tijd en hoefde mij absoluut niet te haasten. Vervolgens stimuleerde ik mijn clitoris met de pointer. Ze heeft negen verschillende trilstanden, maar volgens mij ben ik maar tot standje drie gekomen. Het duurde namelijk niet lang voordat ik mijn eerste orgasme kreeg. Zo intens, zo fijn!

Het fijne aan dit speeltje is dat je heel precies de juiste gevoelige plekjes kan raken of juist het gebied eromheen. Hierdoor heb je veel controle over wat er gebeurd en dat heb ik heel graag ;-). Pff, daar zat ik dan. In de zon, bij te komen van een heel intens orgasme met een wijntje erbij. Prima begin van mijn vakantie dacht ik zo!

Gerelateerde blogs
Review | Maevy

Wat een mooie toy! De kleur is chique paars met roze goud. Ze is gemaakt van zacht siliconen, wat erg prettig aanvoelt. Door het reliëf op de staart, lijkt de staart van de toy een beetje op die van een zeemeermin of op de blaadjes van een magnolia bloem. Je kan haar goed vasthouden, makkelijk […]

Lees verder...
Review | Cara

Op zoek naar een orgasme? Zoek niet verder, want ik heb dé perfecte toy hiervoor gevonden! Zowel voor solo als samen is de Cara ideaal. Ik was al op de postbode aan het wachten op dit pakketje. Ik zocht namelijk iets om mezelf eens goed tot een hoogtepunt te brengen. Begrijp me niet verkeerd, mijn […]

Lees verder...
Review | Vaya

Eindelijk, weer een aankoop gedaan bij Nachtkastje! Na lang wikken en wegen heb ik voor een prachtige zuigvibrator gekozen, namelijk Vaya. Ze kwam in een fijn onherkenbaar pakketje bij mij binnen. Het doosje is voorzien van een label met ‘breekbaar’ en een discrete afzender. Ideaal! Het is hierdoor totaal niet herkenbaar dat er een speeltje […]

Lees verder...
Review | Eggsplorer

Oh m’ei’ god, wat een tof eitje! Supermooie kleur en een hele fijne grootte. Doordat Eggsplorer vrij smal is, geeft ze absoluut geen vervelend gevoel tijdens het inbrengen. Beetje Ladies Glide erop en ze zat zo op de juist plek. Ondanks de smalle vorm had ik niet het gevoel dat dit trillende eitje de neiging […]

Lees verder...
Review | Abracadabra

Met een opgewonden glimlach op mijn gezicht betrad ik de huiskamer. Het pakketje had ik stevig onder mijn arm geklemd. Eenmaal geopend, ontvouwde zich voor mijn ogen een prachtige toybag, uitgevoerd in een diepblauwe kleur die werkelijk verbluffend was. Mijn nieuwsgierigheid werd onmiddellijk gewekt – wat voor schat zou zich verbergen in dit prachtige tasje? […]

Lees verder...