Voor 22:00 besteld, donderdag in huis Discreet verpakt en bezorgd
Toys
Drogisterij
Spellen & Giftsets
BDSM
Lingerie
Fun
Nieuw
Hoogtepunten
Bestsellers
Sale
Account
Favo's
Service
Nachtkastje
Afbeelding voor blogheader2blogheader

inspirerend én adviserend

Review | Wine Slow Seggsation

Review | Wine Slow Seggsation

Geschatte leestijd: 4 minuten

Door LadiesNight consulente Anne.

Multi pleasure

“Schatje, we mogen een nieuwe toy testen!”, appte ik naar mijn vriend, inclusief een foto van de Wine Slow Seggsation. “Yes!”, was zijn antwoord. Toen hij thuis kwam, haalde hij de vaginale balletjes uit de verpakking en legde ze aan de lader. De Wine Slow Seggsation bestaat uit drie vaginale balletjes, waarvan twee trillende en één met een bewegend gewichtje erin. Hierdoor kan je ze voor kegeltraining (het trainen van je bekkenbodemspieren) gebruiken, maar voor mij is dat niet van toepassing. Ik wil ze gebruiken voor mijn (en ons) plezier.

De balletjes doe je per één of twee in een siliconen houdertje, welke je vaginaal inbrengt. Door het touwtje dat eraan zit, is het makkelijk om ze te verwijderen. De zwarte balletjes in de wijnrode houder zien er chique uit. Ik had volop inspiratie voor hoe we ze zouden gaan gebruiken. Ik kon ze bij mezelf inbrengen en even dragen bij wijze van voorspel of we konden er samen mee spelen. Als je je fantasie gebruikt, zijn de mogelijkheden legio. Lieve lezer, je kan begrijpen dat geen enkele optie onbenut is gebleven.

Een hele nieuwe sensatie

Hoewel de balletjes nog niet volledig opgeladen waren, konden we niet wachten om ermee te spelen. Bijna volledig uitgekleed (op ons ondergoed na) pakte ik één van de trillende balletjes en ik wreef ermee over mijn vriend zijn erectie. Hoewel hij normaal niet zo’n fan is van trillende apparaten in dat gebied, zag ik hem goedkeurend naar me lachen. Vervolgens deed ik twee trillende balletjes in de houder. Ik voelde dat de trilling wat zachter was dan ik normaal fijn vind bij clitorale speeltjes. Met wat Ladies Glide bracht ik de Wine Slow Seggsation heel eenvoudig bij mezelf in en ik voelde de trilling héél goed binnen in mij. Dit op zich voelde al heerlijk opwindend en mijn lichaam verlangde naar meer. Mijn vriend begon mij te vingeren, terwijl de balletjes nog in mij zaten. Wow! Dit was een hele nieuwe sensatie.

Extra dimensie aan je sekspartij

Ik stelde me voor dat het ook leuk zou zijn, wanneer ik solo met de balletjes zou spelen en er bijvoorbeeld een clitoraal speeltje bij zou gebruiken. Mijn vriend bracht zijn hoofd tussen mijn dijen en begon me te beffen. Ook dat voelde erg fijn. Op het moment dat hij me wilde gaan penetreren kreeg ik het idee om één van de balletjes los erbij in te doen. Daarvoor koos ik het balletje met het bewegende gewichtje. De penetratie voelde hierdoor extra vullend. Het gewichtje bewoog mee in mij en dit bracht me tot een orgasme.

Nu heb ik geleerd van seksuologe Kaat Bollen dat mijn vagina een doodlopende weg is, waardoor je er niets in kwijt kan raken. Ik durfde er dus op te vertrouwen dat ik het losse balletje er weer uit kon krijgen en dat ging inderdaad prima. Als jou dat te spannend lijkt, zou ik de balletjes lekker met de houder of uitwendig gebruiken. Ook dan zijn er meer dan genoeg mogelijkheden en geven ze een extra dimensie aan je sekspartij!

Stimuleer je opwinding

Een aantal dagen later hadden mijn vriend en ik datenight. We hadden speciaal voor die avond lekkere hapjes en een flesje wijn in huis gehaald. We hadden kaarsjes aangestoken en muziek opgezet. De telefoons gingen uit. Als verrassing had ik op Nachtkastje.nl het spel “Ultiem Verlangen” gekocht. Dat is een erotisch bordspel. Mocht je dat nog nooit gespeeld hebben, het is een aanrader!

Omdat het spel draait om het opbouwen van opwinding leek mij dit de perfecte gelegenheid om de Wine Slow Seggsation weer te gebruiken. Voordat we van start gingen, bracht ik bij mezelf het houdertje in met één trillend balletje en het balletje met gewicht. De trilling liet ik eerst uit, omdat ik het rustig wilde opbouwen. Terwijl wij het spel speelden, voelde ik de balletjes een beetje in mij bewegen op de momenten dat ik bewoog. Eigenlijk werden mijn vriend en ik al opgewonden van het idee alleen dat ze in mij zaten. We hebben een heerlijke avond gehad die zeker voor herhaling vatbaar is.

To be continued…

De volgende keer dat ik de Wine Slow Seggsation gebruik, wil ik ze dragen terwijl ik met mijn vriend uit eten ben. Dat lijkt me heel spannend!

Gerelateerde blogs
Review | Uvibe 3.0

Nou, wat valt hier veel over te vertellen… Wat een uniek exemplaar, een echte must have. De Uvibe 3.0 is echt nergens mee te vergelijken, ze is op zoveel verschillende manieren te gebruiken! Ik had al best een flinke collectie maar nog niks zoals dit. Zoals alles van nachtkastje.nl heeft ook deze toy een flinke […]

Lees verder...
Review | Yanou

Yanou is onderweg…… Ken je dat gevoel? Wanneer je de hele dag uitkijkt naar een bepaald pakketje wat die dag komt? Dat heb ik dus altijd wanneer ik het geluidje van een binnenkomend mailtje van Nachtkastje hoor, hihi. De pakketbezorger staat vandaag voor uw deur. Yes! In mijn best chaotische leven, komt het wel vaak […]

Lees verder...
Review | Tyra

Zelf was ik altijd al nieuwsgierig naar een wandmassager. Al snel viel mijn oog op Tyra, dit leek mij namelijk een super toy! Niet te groot, niet te klein, maar wel met een fijne harde trilling. Dat moet wel een topper zijn! Laten we eerlijk zijn, als vrijgezelle dame, moet je jezelf af en toe […]

Lees verder...
Review | Megan

Voordat ik mijn partner leerde kennen, had ik al een aardig assortiment aan toys in mijn Nachtkastje. Ik ben niet vies van een siliconen best friend, daarom was het ook écht belangrijk om mijn partner te introduceren aan mijn toys. Ik wilde laten zien dat een toy helemaal geen concurrentie is tijdens de seks, maar […]

Lees verder...
Review | Exciting Bondage Set

Vol zelfvertrouwen en met een gezonde dosis opwinding stap ik maar al te graag met deze chique tas een ruimte binnen. Niet zomaar een ruimte hoor, voornamelijk een waar ik de inhoud van de tas ook mag gaan gebruiken. De look van de tas is zo onwijs sexy! Het verraad een hoop, maar toch ook […]

Lees verder...