Voor 22:00 besteld, vrijdag in huis Discreet verpakt en bezorgd
Toys
Drogisterij
Spellen & Giftsets
BDSM
Lingerie
Fun
Nieuw
Hoogtepunten
Bestsellers
Sale
Account
Favo's
Service
Nachtkastje
Afbeelding voor blogheader2blogheader

inspirerend én adviserend

Review | Wine Slow Sucksation

Review | Wine Slow Sucksation

Geschatte leestijd: 7 minuten

Door LadiesNight consulente Tamara.

Verkeerde timing bij de pakketbezorger

Wine Slow Sucksation; dat klinkt al intrigerend nietwaar? Alleen de naam zoog me al mee in een fantasie van genot, dus ik móest deze gewoon uitproberen! Ik vraag me af wat de pakketbezorger zal denken als hij wist wat er in de pakketjes zat die hij regelmatig aan mij als LadiesNight consulente overhandigt. Hij blijft altijd net even wat langer aan de deur hangen, even een paar gezellige woorden wisselen.

Ik heb hem laatst gevraagd of hij een keer een drankje wilde doen, om die gezellige gesprekjes eens wat langer te laten duren dan een paar minuten. Mijn timing was alleen niet heel praktisch, zo aan het begin van de Ramadan.. Een van mijn vriendinnen ging er stuk om: “vraag je ‘m EINDELIJK mee uit, nét nadat ‘ie je een vibrator heeft bezorgd, is dít je timing!” Maar.. de PostNL man reageerde gelukkig positief, dus dat drankje in het zonnetje komt wel! Uiteindelijk zal hij dan ook willen weten wat ik voor een werk doe en dan komt hij er ook wel achter wat hij voor een leuke spannende dingen aan mijn deur aflevert ;-).

Toys in een mooie toybag

Want dat het leuke spannende dingen zijn die in die hele incognito doosjes zitten, dat staat natuurlijk vast. Deze keer was het dus Sucksation uit de Wine Slow Collectie. Deze mooie lijn heeft – naast de Suckation – nog prachtige andere toys. Er is keuze uit toys voor jezelf alleen, maar ook leuke toys voor samen. De toys uit de Wine Slow Collectie zijn er in het rood en paars. Ik was uitverkoren om haar in het paars te mogen proberen. Niet dat mijn clitoris het verschil in kleur zal merken en ook het oog zal er in het heetst van de strijd niets van zien, maar hé; een paarse toy had ik nog niet, dus het is weer eens wat anders. Zoals altijd krijg je er natuurlijk een mooie toybag bij, dus je kunt je toy na een avondje vol genot mooi beschermd opruimen in de dubbele bodem van je nachtkastje.

Aan twee kanten te gebruiken

Een nieuwe toy uitproberen vind ik altijd een beetje spannend. Ik heb een aantal favorieten in mijn collectie, wat nou als ‘ie daar helemaal niet aan kan tippen?! Ik begon met het lezen van de handleiding, voor het geval daar nog nieuwe leuke tips in stonden. Kan zomaar natuurlijk. Sucksation is aan twee kanten te gebruiken. Aan één kant geeft ze een clitorale stimulatie met een zuigfunctie met maar liefst negen standen en aan de andere kant een trilfunctie met negen standen. De trilfunctie kun je vaginaal gebruiken, maar natuurlijk ook clitoraal, iets waar mijn voorkeur vaak naar uit gaat. Bovendien is de trillende kant stevig genoeg (niet buigzaam dus) om bijvoorbeeld ook het perineum van de man te stimuleren. Een multifunctionele toy dus, daar word ik altijd erg blij van!

Aantal standjes zijn precies goed

Toen was het tijd om haar echt te testen! Heerlijk een avondje voor mezelf na een lange werkdag. Ik kroop lekker in mijn bed, de Ladies Glide al bij de hand. Nou daar ging ik hoor. Mezelf lekker geïnstalleerd in bed, drup Ladies Glide op mijn clitoris en de zuigfunctie van Sucksation aan.. Oef, ik merkte dat ik nog even in moest komen, mijn clitoris was er nog niet klaar voor. Dan eerst maar even de trillende kant van Sucksation uitproberen. Triller aan, woo hallo! Op mijn clitoris.. Mmm… dat was beter! Ik ben geen persoon voor wie vaginale trillingen helemaal hot en happening zijn, maar van wat stevigere trillers op mijn clitoris word ik altijd errúg blij, zo ook nu. Normaal gesproken kom ik bij trillende toys net een standje tekort qua snelheid, maar bij Sucksation is het precies goed.

“Halleluja dit is leuk zeg!”

Mijn clit had al snel mijn mentale opwinding weer bijgebeend en ik switchte weer naar de zuigende kant van Sucksation. Deze keer voelde het véél lekkerder. Het was wel even zoeken waar ze het lekkerst voelde op mijn clitoris; even een paar keer bewegen en schuiven en yesss dat was ‘m! Het heen en weer bewegen voelde sowieso lekkerder; net wat avontuurlijker dan haar maar op één plek houden. Halleluja dit is leuk zeg!

Er kwam een moment dat ik dacht, ‘hmm.. nu kom ik eigenlijk nog een standje tekort’, maar net op het moment dat ik dat dacht, ging mijn clitoris van ‘joeehooeee dit is lekker’. Toen merkte ik dat het HE-LE-MAAL prima was zo! Dus ook in dit geval geeft Sucksation – net als bij haar trilstandjes – voor mij precies de juiste dosis aan stimulatie. Want na nog even verder fantaseren (over onder andere de PostNL man, zó cliché!) en na nog wat zachtjes heen en weer masseren over mijn clitoris met Sucksation…. OMG, wat was de finish lekker! Nu dat ik het zo aan jullie vertel, heb ik al gelijk zin om haar er weer bij te pakken ;-).

Ook een beetje kritisch zijn

Na nog een paar keer testen kom ik tot dezelfde conclusie; om mijn clitoris op te warmen, heb ik wel eventjes de triller nodig. Zonder clitoris warming-up is de ‘sucker’ toch wat te enthousiast voor mij. Maar daarna… oeffff… wat is ze leuk! Ik heb nu niet alleen genoten, ik heb stiekem ook even op wat praktische dingen gelet. Tja, als we erover gaan schrijven, moeten we ook een beetje kritisch zijn:

  • Punt 1: ik gebruik toys (als ik alleen ben) graag onder de deken bij weinig tot geen licht, dat vind ik het meest relaxed. Wat me gelijk opviel, is dat je Sucksation niet zomaar kwijtraakt in bed. Mijn hele (dek)bed lichtte namelijk blauw op. Voor mij niet vervelend (sowieso houd ik van blauw), maar het viel wel op :-). Je hoeft bij deze toy dus geen extra sfeerlichtje aan te doen, die heb je al haha.
  • Punt 2: Sucksation maakt een klein beetje geluid, maar tijdens het gebruik hoor je dit echt niet meer. Echt. Niet. Je bent met héle andere dingen bezig..
  • Punt 3: dit is het enige wat ik wel wat lastig vond. De knopjes zitten vrij dicht bij elkaar en vrij ver richting de zuigkant van de toy. Met de ‘Suck’sation op mijn clitoris, soms een beetje heen en weer bewegend én dan van standje wisselen.. dat was toch soms een uitdaging. Ik had een paar keer per ongeluk het verkeerde knopje, waardoor soms de trilfunctie ineens aan ging. En aangezien het niet de meeste subtiele trilfunctie is (waar ik dan wel weer blij van word!), is het nogal afleidend als ze ineens aangaat op een onbewaakt moment waar je juist nét even wat meer zuigende stimulatie wilt.. Maar dit was even een kwestie van wennen, voelen en positioneren en een ezelin stoot zich niet drie keer aan dezelfde vibrator, dus deze hindernis was ook zo overwonnen :-).

Zeker een aanrader!

Nadat ik mezelf heerlijk verwend had met de zuigfunctie én de trilfunctie op mijn clitoris (al dan niet in die volgorde) dacht ik, laat ik haar toch maar eens even vaginaal proberen. Maar ook in dit geval, is vaginale stimulatie met een triller niet helemaal mijn ding. De vorm is echter wel erg prettig; niet té groot of te breed, maar wel precies leuk voor een wat gevuld gevoel en goed te ‘manoeuvreren’ en ‘positioneren’. Ze trilt ook wel echt heel lekker; ik kon mijn hele bekkenbodem laten trillen op één van de hardere standjes! Dit maakt haar dus voor mij ook echt veelzijdig in gebruik voor bijvoorbeeld mijn clitoris.

Er is nog geen enkele toy geweest die mij vaginaal de zevende hemel in heeft kunnen laten zweven, zoals veel toys dat met clitorale stimulatie wél voor mij doen.. Maar alsnog; Sucksation is zéker een aanrader! Ik houd erg van multifunctionele toys, die net even wat anders zijn dan andere en dit is er zéker eentje! Een aanwinst voor je nachtkastje!

Wat ik nog niet geprobeerd heb, maar wat natuurlijk ook superleuk is, is dat Sucksation ook mee in bad mag, want ze is waterproof. Dit maakt haar natuurlijk nog veelzijdiger en nóg leuker. Dit moet ik dus nog een keertje proberen, maar na de leuke dingen die we nu al samen beleefd hebben, kan ik me niet voorstellen dat ze me daar nog in zou teleurstellen. Misschien dat ik haar ook nog wel eens kennis laat maken met de leuke PostNL man die haar aan mijn deur bezorgd heeft, wie weet.. To be continued..? 😉

Gerelateerde blogs
Review | Inaya

Ben je op zoek naar een nieuwe spannende ervaring in de slaapkamer die zowel opwindend als ondeugend is? Nou, laten we het hebben over mijn recente avontuur met Inaya. Deze opblaasbare buttplug is gemaakt van zijdezachte siliconen. Ik had al wel eens wat kleinere buttplugs geprobeerd en anaal genot is me niet vreemd. Maar dit […]

Lees verder...
Review | Lisa

Oké, de hele website afgestruind; check. Juiste toy gevonden; check. Bestellen en betaald; check. Dan nu het lange wachten… Tenminste, dat had ik gedacht! Binnen 2 dagen was ze daar, mijn nieuwe beste vriendin, Lisa! Eerste indruk van Lisa Altijd vind ik het toch een leuk idee dat er dan weer zo’n postbode voor je […]

Lees verder...
Review | Selin

Ken je dat gevoel? Eens in de paar weken krijg ik de kriebels en dan wil ik een nieuwe toy. Ik geef natuurlijk niet meteen toe, anders blijf ik bestellen. Na een paar weken geef ik toch toe aan mijn gevoel… De webshop van Nachtkastje open ik en ga eerst gewoon een avondje scrollen om […]

Lees verder...
Review | Giullize

Laatst was ik aan het rondsnuffelen op de website van Nachtkastje. Zelf was ik niet zozeer op zoek naar iets, tot dat ik Giullize voorbij zag komen… Gelijk heb ik haar besteld, toen was het even afwachten. Op donderdag ging de deurbel, met een smile van oor tot oor opende ik de voordeur, waar een […]

Lees verder...
Review | Aisha

Toen ik Aisha binnenkreeg was mijn eerste indruk: ‘Oh, wat is ze schattig!’ Hierbij moet ik wel zeggen, als later de ervaring volgt met deze toy, dan neem ik deze woorden nog wel terug! Haar kleur is fantastisch. I love purple toys. Het materiaal is zacht en voelt heel fijn aan. Aisha is glad dus […]

Lees verder...