Voor 22:00 besteld, donderdag in huis Discreet verpakt en bezorgd
Toys
Drogisterij
Spellen & Giftsets
BDSM
Lingerie
Fun
Nieuw
Hoogtepunten
Bestsellers
Sale
Account
Favo's
Service
Nachtkastje
Afbeelding voor blogheader2blogheader

inspirerend én adviserend

Review | Wine Slow Sucksation

Review | Wine Slow Sucksation

Geschatte leestijd: 7 minuten

Door LadiesNight consulente Tamara.

Verkeerde timing bij de pakketbezorger

De Sucksation; dat klinkt al intrigerend nietwaar? Alleen de naam zoog me al mee in een fantasie van genot, dus ik móest deze gewoon uitproberen! Ik vraag me af wat de pakketbezorger zal denken als hij wist wat er in de pakketjes zat die hij regelmatig aan mij als LadiesNight consulente overhandigt. Hij blijft altijd net even wat langer aan de deur hangen, even een paar gezellige woorden wisselen.

Ik heb hem laatst gevraagd of hij een keer een drankje wilde doen, om die gezellige gesprekjes eens wat langer te laten duren dan een paar minuten. Mijn timing was alleen niet heel praktisch, zo aan het begin van de Ramadan.. Een van mijn vriendinnen ging er stuk om: “vraag je ‘m EINDELIJK mee uit, nét nadat ‘ie je een vibrator heeft bezorgd, is dít je timing!” Maar.. de PostNL man reageerde gelukkig positief, dus dat drankje in het zonnetje komt wel! Uiteindelijk zal hij dan ook willen weten wat ik voor een werk doe en dan komt hij er ook wel achter wat hij voor een leuke spannende dingen aan mijn deur aflevert ;-).

Toys in een mooie toybag

Want dat het leuke spannende dingen zijn die in die hele incognito doosjes zitten, dat staat natuurlijk vast. Deze keer was het dus Sucksation uit de Wine Slow Collectie. Deze mooie lijn heeft – naast de Suckation – nog prachtige andere toys. Er is keuze uit toys voor jezelf alleen, maar ook leuke toys voor samen. De toys uit de Wine Slow Collectie zijn er in het rood en paars. Ik was uitverkoren om haar in het paars te mogen proberen. Niet dat mijn clitoris het verschil in kleur zal merken en ook het oog zal er in het heetst van de strijd niets van zien, maar hé; een paarse toy had ik nog niet, dus het is weer eens wat anders. Zoals altijd krijg je er natuurlijk een mooie toybag bij, dus je kunt je toy na een avondje vol genot mooi beschermd opruimen in de dubbele bodem van je nachtkastje.

Aan twee kanten te gebruiken

Een nieuwe toy uitproberen vind ik altijd een beetje spannend. Ik heb een aantal favorieten in mijn collectie, wat nou als ‘ie daar helemaal niet aan kan tippen?! Ik begon met het lezen van de handleiding, voor het geval daar nog nieuwe leuke tips in stonden. Kan zomaar natuurlijk. Sucksation is aan twee kanten te gebruiken. Aan één kant geeft ze een clitorale stimulatie met een zuigfunctie met maar liefst negen standen en aan de andere kant een trilfunctie met negen standen. De trilfunctie kun je vaginaal gebruiken, maar natuurlijk ook clitoraal, iets waar mijn voorkeur vaak naar uit gaat. Bovendien is de trillende kant stevig genoeg (niet buigzaam dus) om bijvoorbeeld ook het perineum van de man te stimuleren. Een multifunctionele toy dus, daar word ik altijd erg blij van!

Aantal standjes zijn precies goed

Toen was het tijd om haar echt te testen! Heerlijk een avondje voor mezelf na een lange werkdag. Ik kroop lekker in mijn bed, de Ladies Glide al bij de hand. Nou daar ging ik hoor. Mezelf lekker geïnstalleerd in bed, drup Ladies Glide op mijn clitoris en de zuigfunctie van Sucksation aan.. Oef, ik merkte dat ik nog even in moest komen, mijn clitoris was er nog niet klaar voor. Dan eerst maar even de trillende kant van Sucksation uitproberen. Triller aan, woo hallo! Op mijn clitoris.. Mmm… dat was beter! Ik ben geen persoon voor wie vaginale trillingen helemaal hot en happening zijn, maar van wat stevigere trillers op mijn clitoris word ik altijd errúg blij, zo ook nu. Normaal gesproken kom ik bij trillende toys net een standje tekort qua snelheid, maar bij Sucksation is het precies goed.

“Halleluja dit is leuk zeg!”

Mijn clit had al snel mijn mentale opwinding weer bijgebeend en ik switchte weer naar de zuigende kant van Sucksation. Deze keer voelde het véél lekkerder. Het was wel even zoeken waar ze het lekkerst voelde op mijn clitoris; even een paar keer bewegen en schuiven en yesss dat was ‘m! Het heen en weer bewegen voelde sowieso lekkerder; net wat avontuurlijker dan haar maar op één plek houden. Halleluja dit is leuk zeg!

Er kwam een moment dat ik dacht, ‘hmm.. nu kom ik eigenlijk nog een standje tekort’, maar net op het moment dat ik dat dacht, ging mijn clitoris van ‘joeehooeee dit is lekker’. Toen merkte ik dat het HE-LE-MAAL prima was zo! Dus ook in dit geval geeft Sucksation – net als bij haar trilstandjes – voor mij precies de juiste dosis aan stimulatie. Want na nog even verder fantaseren (over onder andere de PostNL man, zó cliché!) en na nog wat zachtjes heen en weer masseren over mijn clitoris met Sucksation…. OMG, wat was de finish lekker! Nu dat ik het zo aan jullie vertel, heb ik al gelijk zin om haar er weer bij te pakken ;-).

Ook een beetje kritisch zijn

Na nog een paar keer testen kom ik tot dezelfde conclusie; om mijn clitoris op te warmen, heb ik wel eventjes de triller nodig. Zonder clitoris warming-up is de ‘sucker’ toch wat te enthousiast voor mij. Maar daarna… oeffff… wat is ze leuk! Ik heb nu niet alleen genoten, ik heb stiekem ook even op wat praktische dingen gelet. Tja, als we erover gaan schrijven, moeten we ook een beetje kritisch zijn:

  • Punt 1: ik gebruik toys (als ik alleen ben) graag onder de deken bij weinig tot geen licht, dat vind ik het meest relaxed. Wat me gelijk opviel, is dat je Sucksation niet zomaar kwijtraakt in bed. Mijn hele (dek)bed lichtte namelijk blauw op. Voor mij niet vervelend (sowieso houd ik van blauw), maar het viel wel op :-). Je hoeft bij deze toy dus geen extra sfeerlichtje aan te doen, die heb je al haha.
  • Punt 2: Sucksation maakt een klein beetje geluid, maar tijdens het gebruik hoor je dit echt niet meer. Echt. Niet. Je bent met héle andere dingen bezig..
  • Punt 3: dit is het enige wat ik wel wat lastig vond. De knopjes zitten vrij dicht bij elkaar en vrij ver richting de zuigkant van de toy. Met de ‘Suck’sation op mijn clitoris, soms een beetje heen en weer bewegend én dan van standje wisselen.. dat was toch soms een uitdaging. Ik had een paar keer per ongeluk het verkeerde knopje, waardoor soms de trilfunctie ineens aan ging. En aangezien het niet de meeste subtiele trilfunctie is (waar ik dan wel weer blij van word!), is het nogal afleidend als ze ineens aangaat op een onbewaakt moment waar je juist nét even wat meer zuigende stimulatie wilt.. Maar dit was even een kwestie van wennen, voelen en positioneren en een ezelin stoot zich niet drie keer aan dezelfde vibrator, dus deze hindernis was ook zo overwonnen :-).

Zeker een aanrader!

Nadat ik mezelf heerlijk verwend had met de zuigfunctie én de trilfunctie op mijn clitoris (al dan niet in die volgorde) dacht ik, laat ik haar toch maar eens even vaginaal proberen. Maar ook in dit geval, is vaginale stimulatie met een triller niet helemaal mijn ding. De vorm is echter wel erg prettig; niet té groot of te breed, maar wel precies leuk voor een wat gevuld gevoel en goed te ‘manoeuvreren’ en ‘positioneren’. Ze trilt ook wel echt heel lekker; ik kon mijn hele bekkenbodem laten trillen op één van de hardere standjes! Dit maakt haar dus voor mij ook echt veelzijdig in gebruik voor bijvoorbeeld mijn clitoris.

Er is nog geen enkele toy geweest die mij vaginaal de zevende hemel in heeft kunnen laten zweven, zoals veel toys dat met clitorale stimulatie wél voor mij doen.. Maar alsnog; Sucksation is zéker een aanrader! Ik houd erg van multifunctionele toys, die net even wat anders zijn dan andere en dit is er zéker eentje! Een aanwinst voor je nachtkastje!

Wat ik nog niet geprobeerd heb, maar wat natuurlijk ook superleuk is, is dat Sucksation ook mee in bad mag, want ze is waterproof. Dit maakt haar natuurlijk nog veelzijdiger en nóg leuker. Dit moet ik dus nog een keertje proberen, maar na de leuke dingen die we nu al samen beleefd hebben, kan ik me niet voorstellen dat ze me daar nog in zou teleurstellen. Misschien dat ik haar ook nog wel eens kennis laat maken met de leuke PostNL man die haar aan mijn deur bezorgd heeft, wie weet.. To be continued..? 😉

Gerelateerde blogs
Review | Uvibe 3.0

Nou, wat valt hier veel over te vertellen… Wat een uniek exemplaar, een echte must have. De Uvibe 3.0 is echt nergens mee te vergelijken, ze is op zoveel verschillende manieren te gebruiken! Ik had al best een flinke collectie maar nog niks zoals dit. Zoals alles van nachtkastje.nl heeft ook deze toy een flinke […]

Lees verder...
Review | Yanou

Yanou is onderweg…… Ken je dat gevoel? Wanneer je de hele dag uitkijkt naar een bepaald pakketje wat die dag komt? Dat heb ik dus altijd wanneer ik het geluidje van een binnenkomend mailtje van Nachtkastje hoor, hihi. De pakketbezorger staat vandaag voor uw deur. Yes! In mijn best chaotische leven, komt het wel vaak […]

Lees verder...
Review | Tyra

Zelf was ik altijd al nieuwsgierig naar een wandmassager. Al snel viel mijn oog op Tyra, dit leek mij namelijk een super toy! Niet te groot, niet te klein, maar wel met een fijne harde trilling. Dat moet wel een topper zijn! Laten we eerlijk zijn, als vrijgezelle dame, moet je jezelf af en toe […]

Lees verder...
Review | Megan

Voordat ik mijn partner leerde kennen, had ik al een aardig assortiment aan toys in mijn Nachtkastje. Ik ben niet vies van een siliconen best friend, daarom was het ook écht belangrijk om mijn partner te introduceren aan mijn toys. Ik wilde laten zien dat een toy helemaal geen concurrentie is tijdens de seks, maar […]

Lees verder...
Review | Exciting Bondage Set

Vol zelfvertrouwen en met een gezonde dosis opwinding stap ik maar al te graag met deze chique tas een ruimte binnen. Niet zomaar een ruimte hoor, voornamelijk een waar ik de inhoud van de tas ook mag gaan gebruiken. De look van de tas is zo onwijs sexy! Het verraad een hoop, maar toch ook […]

Lees verder...