Voor 21:00 besteld, maandag in huis Discreet verpakt en bezorgd Beoordeling: 9.5
Toys
Drogisterij
Spellen & Giftsets
BDSM
Lingerie
Fun
Nieuw
Hoogtepunten
Bestsellers
Sale
Account
Favo's
Service
Nachtkastje
Afbeelding voor blogheader2blogheader

inspirerend én adviserend

Review | Wine Slow Together

Review | Wine Slow Together

Geschatte leestijd: 5 minuten

Door LadiesNight consulente Anita.

De koppeltoy die je subtiel samen laat genieten.

We konden ons als LadiesNight consulente opgeven om een van de nieuwste innovaties op het gebied van seksspeeltjes te testen. Hierover hoefde ik niet lang na te denken. Wie wilt dit nou niet? Uit een aantal geselecteerde seksspeeltjes mochten we onze voorkeur doorgeven door middel van een top drie te maken. Welk speeltje je zou krijgen om te testen bleef een verrassing tot aan de levering.  

YES! We mogen de nieuwste koppeltoy uitproberen!

Gespannen zat ik te wachten op het pakketje waarin een heerlijke toy zou zitten, waarvan mijn man en ik het proefkonijntje mochten zijn. Toen de pakketbezorger in de ochtend aanbelde, wist ik niet hoe snel ik naar beneden moest gaan om het pakketje aan te pakken. Toen ik het pakketje opende was ik blij verrast. Het seksspeeltje wat ik als eerste voorkeur had opgeven, had ik namelijk gekregen om te gaan testen. 

Multifunctionele Wine Slow Together

Ik had de Wine Slow Together uit de Wine Slow Collection als eerste voorkeur opgegeven omdat het een nieuwe innovatie was op het gebied van koppeltoys. Ik vind het persoonlijk heerlijk om gepenetreerd te worden tijdens de seks, maar zoals vele vrouwen kan ik niet klaarkomen van enkel vaginale seks.

Wine Slow Together is multifunctioneel te gebruiken. Je kan haar zowel gebruiken om de tepels te stimuleren, je kan haar helemaal inbrengen of één pootje inbrengen in de vagina en het andere pootje over de clitoris te buigen. Dit is mogelijk omdat de pootjes volledig naar eigen wens te buigen zijn. Waardoor je haar zelfs om iedere man zijn penis kan buigen. Hoe handig is dat! 

In the mood 

Direct belde ik mijn man op om hem te vertellen dat we die avond het heerlijke proefkonijntje mochten zijn van Wine Slow Together. We konden eigenlijk niet wachten om haar uit te proberen, wat maakte dat we allebei al heerlijk in de mood kwamen. Ondeugend zaten we elkaar gedurende de dag op te geilen via WhatsApp. 

Nieuwsgierig liep mijn man direct, nadat hij thuiskwam van zijn werk, naar onze slaapkamer om Wine Slow Together te kunnen bewonderen. Hij vroeg mij ook naar de slaapkamer te komen. Met een ondeugende blik op zijn gezicht stond hij met het speeltje in zijn hand. Hij gaf aan dat hij mij stiekem ter plaatse alvast een heerlijk voorproefje wilde geven (dit terwijl de kinderen nog wakker waren en rond liepen in huis). Waarop ik aangaf “dat kunnen we niet maken de kinderen zijn nog wakker! Stel dat ze ons horen…”. Hij gaf aan dat het speeltje weinig herrie maakte en dat het naar zijn idee wel kon.  

Doordat ik al aardig in de mood was, kon ik zijn ondeugende blik niet weerstaan en gaf hij mij een heerlijk voorproefje. Hij had gelijk… Je hoort Wine Slow Together amper in tegenstelling met sommige andere seksspeeltjes. Heerlijk stimuleerde hij met de verschillende trilstanden mijn tepels. Waarna hij mijn slipje naar beneden deed om ook even mijn clitoris te stimuleren

Subtiel maar heerlijk

Mijn tepels en clitoris werden beide subtiel gestimuleerd door de uiteinden van Wine Slow Together. Ik merkte dat mijn lichaam erdoor ontspannen werd en ik intens genoot. Mijn onderlichaam begon daardoor lichtelijk te bewegen en ik kon het niet laten om “genots geluidjes” te maken. Waarna mijn man abrupt stopte en terwijl hij mijn slipje omhoog deed, zei hij: “zo te zien en te horen smaakt deze toy naar meer?” Waarop ik ja knikte en hij ondeugend zei: “Goed zo! Dan weet je waar je naar uit te kijken hebt vanavond als we samen gaan genieten van dit speeltje“.

Met een geile, natte poes in m’n broek, loop ik de trap af en ga ik verder met het maken van het avondeten. Gedurende de avond gaan er verschillende geile gedachtes door mijn hoofd heen. Ik ben heel benieuwd hoe Wine Slow Together zal zijn als mijn man mij penetreert. Mijn man weet precies hoe ik ben en speelt hier natuurlijk op in. Hij heeft zich bedacht om het mij niet makkelijk te gaan maken. Hij geilt mij bewust gedurende de avond op door mij elke keer subtiel aan te raken en maakt de opmerking dat we die avond heerlijk samen naar bed zouden gaan. 

Samen met de Wine Slow Together naar bed

Mijn poesje begint steeds meer te spinnen in mijn broek, waardoor ik besluit dat de kinderen deze avond vroeg naar bed gaan, hihihi. Terwijl ik half aan het wegdromen ben en fantaseer hoe Wine Slow Together zal aanvoelen als mijn man mij penetreert, leg ik de kinderen snel in bed. 

We zijn, zoals mijn man al eerder had gezegd, die avond heerlijk samen naar bed gegaan. Waarbij we heerlijk uitgebreid van elkaar en Wine Slow Together hebben genoten. De toy was heerlijk multifunctioneel te gebruiken, waardoor we er uitgebreid van hebben genoten. Wine Slow Together overtreft mijn verwachtingen en maakte mijn fantasie waar. Het gaf zowel mij als mijn man een extra beleving tijdens het penetreren, waardoor ik heerlijk klaarkwam. We zijn beide heerlijk voldaan gaan slapen.

De volgende ochtend kreeg ik al vroeg in de ochtend een WhatsAppje van mijn man waarin stond: “was heerlijk. Vanavond gebruiken we Wine Slow Together weer!”

Gerelateerde blogs
Review | Abracadabra

Met een opgewonden glimlach op mijn gezicht betrad ik de huiskamer. Het pakketje had ik stevig onder mijn arm geklemd. Eenmaal geopend, ontvouwde zich voor mijn ogen een prachtige toybag, uitgevoerd in een diepblauwe kleur die werkelijk verbluffend was. Mijn nieuwsgierigheid werd onmiddellijk gewekt – wat voor schat zou zich verbergen in dit prachtige tasje? […]

Lees verder...
Review | Fayenne

Nog voor het gebruik van Fayenne, werd ik al erg enthousiast door het aanzicht van deze toy. Ze is redelijk klein en oogt daardoor niet als een toy die wellicht tijdens de penetratieseks in de weg zou liggen. Zelf vind ik dit belangrijk, omdat ik de toy zowel alleen, als met mijn partner wil kunnen […]

Lees verder...
Review | Posh

Wauw, ik was positief verrast toen ik Posh binnenkreeg! Anoniem verpakt, ingeseald en in een mooi zakje. Toen ik dit allemaal open had gemaakt dacht ik direct, wat een beauty! Paars van kleur, zacht siliconen en enorm veel mogelijkheden. Direct die avond ging ik er mee aan de gang… Single use Gelukkig was ik alleen […]

Lees verder...
Review | Zara

Daar is ze dan, Zara! Helder blauw, als de felblauwe lucht waar geen wolkje te zien is. Ik neem haar rustig uit de verpakking en voel een stevig handvat die heerlijk zacht aanvoelt. Net als een de schil van een perzik, het lijkt wel fluweel. Aan haar andere zijde heeft ze een kant met een […]

Lees verder...
Review | Inaya

Ben je op zoek naar een nieuwe spannende ervaring in de slaapkamer die zowel opwindend als ondeugend is? Nou, laten we het hebben over mijn recente avontuur met Inaya. Deze opblaasbare buttplug is gemaakt van zijdezachte siliconen. Ik had al wel eens wat kleinere buttplugs geprobeerd en anaal genot is me niet vreemd. Maar dit […]

Lees verder...