Voor 16:00 besteld, woensdag in huis Discreet verpakt en bezorgd Beoordeling: 9.5
Toys
Drogisterij
Spellen & Giftsets
BDSM
Lingerie
Fun
Nieuw
Hoogtepunten
Bestsellers
Sale
Account
Favo's
Service
Nachtkastje
Afbeelding voor blogheader2blogheader

inspirerend én adviserend

Review | Nightfall Beau

Review | Nightfall Beau

Geschatte leestijd: 4 minuten

Door Ladies Night consulente Caro. 
Beau is een van de zes toppers van onze Nightfall productlijn!

“Psst kom hier, kom hier….” Ik hoorde Beau zachtjes fluisteren vanuit mijn slaapkamer, het is een soort lokroep. Nu hoor ik je denken: wie is Beau?! Hierbij neem ik je graag mee in mijn avontuur met de sexy Beau. Mijn Beau.

Op zoek naar een nieuwe vibrator

Wanneer de verveling in lockdown toeslaat, struin ik internet af op zoek naar leuke dingen. Ik kom overal terecht in mijn behoefte iets moois voor mezelf te kopen. Soms kijk ik naar kleding en soms kijk ik naar een mogelijk nieuwe hobby zoals diamond painting. Maar waar ik a l t i j d eindig is op Nachtkastje.nl, de webshop van Ladies Night! Heerlijk om daarin te neuzen! Hebben ze nog nieuwe dingen? Hebben ze nog iets wat ik niet in mijn nachtkastje heb liggen? Enfin, mijn collectie vibrators past allang niet meer in mijn nachtkastje, ik heb nu zelfs een plek in mijn kledingkast waar ik al mijn erotische spulletjes bewaar.

En ja hoor daar stond ‘ie te shinen op mijn beeldscherm. Beau… Beau is de afkorting van “beautiful” bedenk ik ter plekke, wat een prachtig ding is dit zeg! Voor mij persoonlijk is het ook weer eens iets anders dan de felle kleurtjes die ik al in mijn kast heb liggen. De Beau is er letterlijk en figuurlijk één met een gouden randje.

Multifunctioneel speeltje met “kom-hier” beweging

Oké fijn, heerlijk dat ‘ie knap is, maar zoals je weet heb je niets aan een knappe vent die niet weet wat ‘ie doet. Beau is krachtig,  multifunctioneel en een doorzetter! Hebben wij het hier nog wel over een vibrator? Ja natuurlijk! Ze is multifunctioneel omdat ze in je vagina je G-spot stimuleert, dankzij de “kom hier” beweging.  Tegelijkertijd trilt het “staartje” op je clitoris. Daarnaast kan je het “staartje” ook nog de andere kant op buigen waardoor ze in je anus kan. De “kom-hier” beweging zorgt er ook voor dat je zelf niet zoveel hoeft te doen, ik vind het persoonlijk heerlijk om een beetje lui te zijn.

Heb jij jouw G-spot nog niet gevonden? Het is een makkie voor Beau.

Het avontuur met sexy Beau

Eén orgasme was voor mij niet genoeg. Na een tweede hoogtepunt werd mijn goede relatie met Beau bevestigd en uiteindelijk ben ik vier keer klaargekomen. Geen grapje. Natuurlijk niet met één standje, de tien verschillende standjes van de “kom-hier” beweging én de tien verschillende trilstandjes moest ik natuurlijk allemaal wel even testen.

Na mijn eerste avontuur met Beau leek het ter plekke 30 graden te zijn, terwijl het toch echt beneden het vriespunt was op die avond en buiten lag er sneeuw. Beau bracht mijn lichaam van een lekkere inspanning tot totale ontspanning, waarna ik heerlijk in slaap viel.

De volgende ochtend werd ik met een orgasme wakker

Pardon? Ik ga het uitleggen! Ik droomde dat ik in Spanje op vakantie was en ik lag in het zonnetje op een fijn zacht strandbedje, met in mijn vizier mijn knappe vent en ik glimlach en zwaaide naar hem. Hij kwam de zee uitgelopen met zijn mooie bruin gezonde lichaam mijn kant op. Instant kriebels van mijn buik tot mijn vagina!

Toen hij mijn strandbedje bereikte, begon hij me gepassioneerd te zoenen en hij tilde me op. Hij ging op zoek naar een spannend plekje waar hij mij begon te verwennen. Lekkere kusjes van mijn mond, naar beneden in mijn nek, met zijn tong langs mijn tepels, via mijn buik door naar beneden en hij startte het teasen door nét niet met zijn tong mijn clitoris aan te raken. Steeds een beetje ernaast en zijn warme en veilige handen gleden ondertussen ook onderweg naar beneden en voor ik het wist stopte hij twee vingers in mijn vagina en tegelijkertijd bereikte hij mijn clitoris met zijn tong. Mijn man is hier zo goed in!

Door de bekende “kom-hier” beweging genoot ik ultiem en ik voelde dat ik bijna ging klaarkomen. De spanning in mijn lichaam bouwde zich op en…oeffff…een heerlijk orale seks orgasme kan niet langer uitblijven, hemels! Ik trilde nog een beetje na en toen…werd ik dus wakker!

Beautiful dream

Ik opende mijn ogen en ik was eigenlijk een beetje verbaasd, in de war ook, want wat gebeurde er nu precies? Ik draaide me om en daar lag mijn Beau, ik keek naar mijn nieuwe aanwinst en besloot nog even te blijven snoozen. Het dekbed trok ik  helemaal omhoog over mijn schouders tot onder mijn kin en hoopte stiekem nog even in slaap te vallen… met kans op een Beautiful dream.

Gerelateerde blogs
Review | Vaya

Eindelijk, weer een aankoop gedaan bij Nachtkastje! Na lang wikken en wegen heb ik voor een prachtige zuigvibrator gekozen, namelijk Vaya. Ze kwam in een fijn onherkenbaar pakketje bij mij binnen. Het doosje is voorzien van een label met ‘breekbaar’ en een discrete afzender. Ideaal! Het is hierdoor totaal niet herkenbaar dat er een speeltje […]

Lees verder...
Review | Eggsplorer

Oh m’ei’ god, wat een tof eitje! Supermooie kleur en een hele fijne grootte. Doordat Eggsplorer vrij smal is, geeft ze absoluut geen vervelend gevoel tijdens het inbrengen. Beetje Ladies Glide erop en ze zat zo op de juist plek. Ondanks de smalle vorm had ik niet het gevoel dat dit trillende eitje de neiging […]

Lees verder...
Review | Abracadabra

Met een opgewonden glimlach op mijn gezicht betrad ik de huiskamer. Het pakketje had ik stevig onder mijn arm geklemd. Eenmaal geopend, ontvouwde zich voor mijn ogen een prachtige toybag, uitgevoerd in een diepblauwe kleur die werkelijk verbluffend was. Mijn nieuwsgierigheid werd onmiddellijk gewekt – wat voor schat zou zich verbergen in dit prachtige tasje? […]

Lees verder...
Review | Fayenne

Nog voor het gebruik van Fayenne, werd ik al erg enthousiast door het aanzicht van deze toy. Ze is redelijk klein en oogt daardoor niet als een toy die wellicht tijdens de penetratieseks in de weg zou liggen. Zelf vind ik dit belangrijk, omdat ik de toy zowel alleen, als met mijn partner wil kunnen […]

Lees verder...
Review | Posh

Wauw, ik was positief verrast toen ik Posh binnenkreeg! Anoniem verpakt, ingeseald en in een mooi zakje. Toen ik dit allemaal open had gemaakt dacht ik direct, wat een beauty! Paars van kleur, zacht siliconen en enorm veel mogelijkheden. Direct die avond ging ik er mee aan de gang… Single use Gelukkig was ik alleen […]

Lees verder...